Gastenboek

Laat een berichtje achter in ons gastenboek!

Plaats een bericht

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Wij eten al een paar jaar van jullie heerlijke vlees. eigenlijk koop ik bijna nooit wat anders meer. Vlees is echt een aanrader voor iedereen

  2. Beste Frans en Anneke,

    onze vriezer is nu alweer geruime tijd leeg en missen jullie lekker stukje vlees op ons bordje.
    Als het goed is is manlief volgende week weereens in de buurt en maken wij graag van deze gelegenheid gebruik om wat vlees af te halen bij jullie.

    Groeten uit Maassluis, omgeving Rotterdam

  3. goed verzorgd
    vlees is heerlijk eerlijk
    blijven klant
    kan het iedereen aanbevelen
    die de supermarktkwaliteit beu is

    gr
    b & m

  4. Wat een lekker stukje vlees! En we vinden het een fijn idee dat we weten dat jullie runderen een goed engezond leven hebben gehad.

  5. Hallo,

    Afgelopen vrijdag hebben we bij u ons vleespakket opgehaald. Hebben er thuis gelijk iets van geproefd, het was buitengewoon lekker. Ook de privé rondleiding vonden we erg leuk. Op weg naar huis deed mn dochtertje constant een koe na.. 🙂 . Ons ziet u zeker terug komen, hartelijk dank.

    Roland, Sabine en Kayleigh

  6. aantal weken geleden via onze vriend Rudy Jacobse bij deze zeer vriendelijke gastvrije mensen met een mooi bedrijf gekomen. Wij hebben toen wat kogelbiefstuk, draadjesvlees en gehakt gekocht. Alle drie de soorten al op tafel getoverd, wat is dat lekker zeg, draadjesvlees was binnen de kortste keren mals, het had een veel kortere bereidingstijd nodig dan het vlees van bv Albert Heijn!!!
    Inmiddels enthousiast de verhalen in mijn omgeving verteld. Voor ons is het zeker de reis naar Zeeland waard om zo onze vriezer vol met dit heerlijke eerlijke vlees te stoppen. Complimenten en tot ziens. Grt Aura en Michel

  7. Mijn complimenten over het vlees! ik hou normaal helemaal niet van rundersausijsjes maar heb ze vannavond geprobeert en ze zijn heerlijk.
    Ook de baklappen waren heel mals
    Daarnaast heb ik er toch een beter gevoel nu ik weet dat de koeien een goed leven hebben gehad. Ben geen grote vleeseter dus duurt wel een tijdje voor alles op is
    maar dan bestel ik zeker weer.!!!

  8. We hebben de vorige keer genoten van het echte vlees. We verheugen ons weer op de volgde de bestelling. Wat ook erg leuk was, dat je ook een kijkje in de stal mag nemen, heel bijzonder!

  9. Hoihoi! 🙂

    Even mn complimenten geven over jullie site…en ook vooral jullie werkwijze en behandeling van jullie lieve koetjes.Chapeau!
    Zo blij dat dat nog bestaat!

    Kennissen van ons halen bij jullie vleespaketten.
    En prijzde het enorm aan.
    Heb jullie tel-nr en website gekregen,en ben direct gaan kijken.
    Uitgebreidde info…natuurlijke wijze van aanpak.
    En heb t vlees gezien.En ziet er wel even heel anders en gezonder uit,als vlees in supermarkt en slager.

    Mij hebben jullie!
    En kom binnenkort ook vlees bij jullie ophalen,en zal een bestelling plaatsen.

    1 kleine tip!!!
    Ik wilde jullie linken naar Facebook,maar dat gaat helaas niet.
    Wilde mijn vrienden op facebook over jullie iinlichten.

    Tot snel! Groetjes!

    Fay.

  10. Hoi Frans en Anneke, Jullie hebben een hele mooie website,met veel informatie over hoe alles gaat.

    Groeten Aart Piet en Janneke

  11. We genieten elke keer weer van jullie vlees, zo mals en super van smaak.

    weer tot gauw

  12. Beste Frans en Anneke,
    Al maanden genieten we van ons eerste 10-kilo pakket. Normaal eten we ongeveer 1 à 2 keer per week vlees; we moesten ons echt inhouden om er niet elke dag van te smullen.
    Ook de tong en het heerlijke rundervet vonden gretig aftrek.
    Dit vlees past geheel bij onze levensstijl : Geen gif in eten, tuin en respect voor dieren.

    Heel hartelijk dank !!

  13. Ook ik wil jullie laten weten dat we het heerlijk vlees vinden. Eigenlijk zijn we flexie-tariers maar als we dan vlees eten vind ik het belangrijk hoe het dier geleefd heeft en hoe er mee omgegaan is. We komen absoluut eens kijken bij de koeien.
    Ook de ‘bezorging’ vind ik echt service!

  14. Afgelopen vrijdag hebben wij ons eerste vleespakket bij jullie opgehaald. Vrijdagavond alles verpakt en in de vriezer gedaan. Het vlees rook heerlijk en zag er geweldig uit. Gisteren ons eerste biefstukje gegeten. Echt superlekker. Onze complimenten! Ook fijn om vlees te eten van runderen die een goed leven hebben gehad. In het kort zijn we dus enorm tevreden! Dat wilde ik jullie even laten weten.

  15. We hebben gisteren vlees bij jullie gehad en het vlees zag er echt goed uit. Ik heb gelijk verse soep gemaakt!! Bedankt voor de hartelijke ontvangst en de spontane rondleiding, Joey en ik vonden het leuk om de runderen te zien!! Tot in oktober.

    Hartelijke groet van Jenny en Joey Herrebout uit Goes

  16. Hallo Anneke en Frans,

    Via dit gastenboek willen we jullie (nogmaals) bedanken en een compliment geven over de organisatie van jullie Open Dag, zaterdag de 21e april.
    Vooral de busreis naar het natuurgebied waar de Hereford’s met hun kalfjes grazen hebben indruk gemaakt.
    Hopelijk worden jullie niet al te groot 😉

    Groeten van Henk en Marjan

  17. hallo oom en tante :p

    hoe gaat het met napoleon??:)
    ik vind het wel een leuke naam hoor, toen hij zo werd genoemd was ik er bij haha
    maar ik moest werken zaterdagochtend dus kon niet komen op de opendag jammer genoeg:(
    heb ik eline ook niet gezien.
    nou tot ziens groetjes willemieke (nichtjee)

  18. Hallo familie de Kok,

    Fijn dat het zo goed gaat met de verkoop van het herlijke Hereford vlees. Nog fijner vinden wij het dat ook wij aanwas (vaarsjes en stiertjes) aan jullie veestapel mogen leveren die op dezelfde wijze, in de vrije natuur, zijn geboren.

    met vriendelijke groet,
    Henk en Linie Hiddink

  19. Vrijdag 3 febr. voor de eerste keer een vleespakket gehaald bij jullie.
    Er gelijk van gegeten natuurlijk. Heeerlijk !!
    Voor ons al lang geen kiloknallers meer, maar nu ook geen vlees meer uit de supermarkt !!
    Als de vriezer een eind leeg is hoop ik zeker weer een pakket te bestellen.
    Ook maak ik reclame voor jullie bij familie en vrienden.

  20. En dan een berichtje vanuit Oost-Souburg.

    Afgelopen vrijdag heb ik een vleespakket van 10 kg bij jullie gehaald. Wij konden niet echt lang wachten met het uitproberen van het vlees. Dezelfde dag hadden we de eerste gehaktballen van jullie gehakt op onze borden en wat een verschil!

    Jaren kopen wij ons rundvlees bij de supermarkt, vanaf nu niet meer. Er ging een wereld voor ons open vrijdag. Zoveel meer smaak en zulk pracht vlees. Reken er maar op dat wij weer bestellen bij jullie als de bodem van de diepvries lade in beeld komt! Top kwaliteit vlees wat je met een gerust gevoel en hart kan eten.

    Heel veel liefs,
    Marc en Theresa.

  21. Hoi Frans en Anneke,

    wat leuk dat Anneke dit webadres op de kerstkaart zette 🙂
    Kon ik eens even zien wat jullie allemaal doen tegenwoordig.
    Fraaie veestapel.
    Zat natuurlijk te hopen op een foto van het hele gezin, maar die zie ik wel op de reunie!

    Hartelijke groet,
    Carla (ook groet van Bill, die is een week in Nederland)

  22. Hoi familie de Kok,

    Al vele jaren bestellen we 20kg vleespakketten bij jullie. Het bevalt heel goed. Mooi vlees en goed van smaak. Doordat jullie zo goed voor deze dieren zorgen en ze een dierwaardig bestaan geven, kunnen wij genieten van het vlees. Voor sommige vleessoorten was het wel even uitproberen wat je er van kan maken (in de winkel kocht ik het nooit), maar uiteindelijk hebben we voor alle soorten vlees lekkere recepten gevonden. Ik kan het iedereen aanraden om het eens te proberen.

  23. Beste familie de Kok,

    2 weken geleden een pakket van 10 kg opgehaald, alles totnutoe is heerlijk. Zoals beloofd,hierbij het recept voor de ‘echte’ Bolognesesaus (uit kookboek ‘De Zilveren Lepel, hét Italiaanse kookboek.

    Voor 4 personen;
    – 40 gram boter
    – 2 eetlepels olijfolie
    – 1 ui, fijngehakt
    – 1 stengelbleekselderij fijngehakt
    – 1 wortel, fijngehakt
    – 250 gram hereford gehakt
    – 1 eetlepel tomatenpuree
    – peper, zout

    verhit boter en olie in pan. voeg selderij, ui, wortel en gehakt toe en peper en zout naar smaak. roer goed en laat paar minuten pruttelen op laag vuur tot groenten zacht zijn en gehakt kleur krijgt. Verdun de tomatenpuree met een beetje water en roer dit door de pan. Laat alles dan afgedekt op heel laag vuur 1,5 uur pruttelen. Heet water toevoegen als mengel droog wordt, maar mijn ervaring is dat dit met dit gehakt niet snel gebeurd. Normaliter is dit recept lekker met half om half gehakt, maar het hereford gehakt is heerlijk ‘vettig’, daarom top! Saus is heerlijk met verse pasta en/of brood om mee te soppen! Een heerlijk bakje paddestoelen héél fijn hakken en bij de groenten en gehakt stoppen (shi take, of bospaddestoelen, de lekkerste die je kunt krijgen)

    In het boek de Zilveren Lepel staan fantastische recepten, waar het vlees van jullie vast en zeker fantastisch tot z’n recht in komt. Zeker ook veel recepten voor het stoofvlees!!

    groeten, Roy en Kim van Maurik

  24. Zaterdag op de boerenmarkt in Heinkenszand vlees bij jullie gekocht en spijt dat ik heb dat ik niet meer mee heb genomen. Het was echt heerlijk, wat een verschil in smaak met ‘gewoon’ vlees! Hopelijk staan jullie er volgende maand weer en als mijn vriezer een beetje leger is zal ik zeker een pakket bestellen.

  25. Lieve familie De Kok,

    Compliment voor jullie mooie website. De informatie is heel helder en overzichtelijk.
    Als het vlees ook zo smaakt (en gezien de andere reacties is dat zo), dan is helemaal oké. Dat gaan we in ieder geval proberen.

    Succes!

  26. Voor de eerste keer om vlees geweest bij jullie en het is heerlijk! De runderworsten, biefstuk, hamburgers en ook het gehakt, smaakt elke keer weer naar meer. We komen vast nog een keertje halen.

  27. Wat een mooie en goed onderhouden site is dit, met mooie foto’s. Iedere letter spreekt met veel passie over jullie werk, de natuur en een top produkt. Prachtig !!

  28. Dag familie de Kok,

    Wat hebben jullie een mooie en informatieve site over jullie Herfordrunderen! Er spreekt veel liefde en respect uit voor dier en natuur. Rien kan trots op jullie zijn:-).

    Gr. Paul

  29. hoi pap en mam !

    leuke site zeg !!
    moet je eens op /nieuws/ klikken (bovenaan) , en dan onderaan op pag. 3 .
    die foto van die ganzeneieren is echt mooi !
    hoe/wanneer heb je die kunnen maken ( ’s ochtens, ’s middags, ’s avonds )
    doei hé !

    eline de kok

  30. Wij hebben voor de eerste keer vlees gehaald,wij aten voornamelijk varkensvlees.
    Omdat mijn zus ook vlees van de Fam de Cok had willen we het ook proberen.
    Het ziet er heel mooi uit en de bief die we aten was erg lekker.
    Nu recepten zoeken voor het stoofvlees.
    Ga zo door jullie hebben een mooi produkt.

    Jo en Riekie Dek

  31. We hebben eindelijk een vleespakket bestelt, we doen het met iemand anders samen want 20 kilo vlees is best veel. We zijn heel benieuw naar het Herefordsvlees. Wij eten al heel lang biologisch vlees, soms uit de winkel of via natuurinstanties, deze hebben wel eens schotse hooglanders en dat beviel prima. Daarnaast eten we ook biologisch lamsvlees.

  32. Voor het eerst bij jullie besteld en met stomheid geslagen. Wat een prachtig vlees en nu blijkt ook hoe mals en lekker biologisch vlees eigenlijk is.
    Een koe een natuurlijk en aangenaam leven en dan ook nog eens een heerlijk stukje vlees eten tegen aangename prijzen, dat is precies wat ik zocht.

  33. Leuke site, succes ermee, en hereford koeien verstoppen altijd hun kalf, komt altijd goed als ze dorst hebben melden ze zich wel!

  34. wij vinden het een prachtige site met hele mooie foto’s
    wij wensen jullie veel succes met de verkoop van het biologische vlees!