In de Bevelander van 2 juni stond een leuk stuk over ons bedrijf: “Kringloop, een beleving in de natuur”:
https://www.de-bevelander.nl/reader/75137/1660634/kringloop-een-beleving-in-de-natuur
In de Bevelander van 2 juni stond een leuk stuk over ons bedrijf: “Kringloop, een beleving in de natuur”:
https://www.de-bevelander.nl/reader/75137/1660634/kringloop-een-beleving-in-de-natuur
Omdat er zoveel mensen ons heerlijke vlees waarderen en komen kopen slachten we een extra koe in juni, de datums voor vers vlees zijn de komende maanden:
In juni zijn onze stooflappen in de reclame, heerlijk om te stoven en in allerlei stoofpotjes, bijvoorbeeld bij de frites. Ze kosten nu € 13.50 per kg.
In de maand mei zijn onze heerlijke en gezonde hamburgers en saucijzen in de reclame voor € 1.00 per stuk. De hamburgers en de saucijzen zijn onbewerkt en bevatten geen kunstmatige stoffen!
Van de hamburgers zijn er inmiddels zoveel verkocht dat ze in de diepvries op zijn!
De saucijzen zijn gemaakt van ons gehakt en peper en zout. U kunt ze ook bestellen met minder zout! Vermeldt dat bij opmerkingen bij uw bestelling.
De hamburgers zijn gemaakt van ons gehakt en puur natuurlijke kruiden:
• Kardemom • Koriander • Mosterdpoeder • Nootmuskaat • Paprikapoeder • Uienpoeder • Zwarte peper • Fenegriek • Peterselie • Lavas • Zeezout |
U kunt ze ook bestellen met alleen peper en zout of helemaal naturel, vermeldt dit ook bij uw bestelling.
Op Omroep Zeeland was vrijdag 26 maart een filmpje te zien over o.a. ons bedrijf, zowel op televisie, radio en op internet.
Hierbij de link, zodat u het ook kunt bekijken:
Op deze data leveren we vers vlees. U kunt voor deze data een vleespakket of los vlees bestellen of gewoon langskomen:
Op vrijdag zijn we open van 14 – 18 uur. Op zaterdag zijn we open van 9:30 – 12 uur.
Op de overige vrijdagmiddagen / zaterdagochtenden hebben we vlees voor u uit de diepvries.
Omdat het rund dat we begin mei hebben geslacht heel veel woog hebben we nu van bijna alle soorten voldoende vlees in de diepvries, daarom zit er nu wat langer tijd tussen voordat we weer slachten en we u een vers pakket kunnen leveren. Als u wilt kunnen we ook een pakket voor u samenstellen vanuit de diepvries. Neemt u daarvoor contact met ons op.
We hebben een nieuw produkt in ons assortiment: Blinde Vinken.
Blinde Vinken bestaan uit gekruid gehakt ( met peper en zout ) met daaromheen een dun laagje Rosbief! Heerlijk bij aardappels en groente!
In maart is ons heerlijke Hereford-gehakt in de reclame.
Ons Hereford-gehakt is heerlijk mals en sappig.
Doe er een ei, zout, peper en nootmuskaat bij en kruimel er beschuiten bij. Maak er ballen van en bak ze rondom bruin. Doe er een klein beetje water bij en laat ze nog een kwartiertje staan op klein vuur.
Je kunt het gehakt ook gebruiken voor pastaschotels en er minigehaktballetjes van maken voor in de soep.
En wat denkt u van zelfgemaakte saucijzen broodjes of zelf een gehakt-brood maken? In maart kan dat extra voordelig.
Omdat u ons zo goed weet te vinden en we zoveel bestellingen krijgen, leveren we in maart een keer extra vers vlees. Voor al deze datums kunt u pakketten en los vlees vers bestellen. U mag natuurlijk ook gewoon langskomen.
De leveringsdatums zijn:
Op vrijdag zijn we open van 14 – 18 uur. Op Zaterdag zijn we open van 9:30 – 12 uur.
We hebben vanmiddag en morgenochtend vers vlees.
We hebben de oprit aan de Postweg zoveel mogelijk ijsvrij gemaakt zodat u ons goed kunt bereiken!
Tot straks!