Vanaf vrijdag 23 oktober weer verkrijgbaar: Hereford Rookworsten.

Onze ambachtelijke slager gaat ze weer voor u maken: onze unieke puur natuurlijke Hereford Rookworsten!

Vorig jaar waren ze een groot succes.

Onze Hereford-rookworst bestaat uit puur Hereford gehakt met puur natuurlijke kruiden en wordt gemaakt door onze ambachtelijke slager: een unieke rookworst zonder kunstmatige stoffen.

We hebben de rookworst in de koeling op voorraad, dus u kunt hem op vrijdag en zaterdag komen halen in onze winkel.

Dit zijn de kruiden in de rookworst:

  • basilicum
  • anijs
  • fenegriek
  • kruidnagel
  • laurier
  • lavas wortel
  • majoraan
  • nootmuskaat
  • piment
  • tijm
  • spaanse peper
  • zeezout

Heerlijk in stamppotten, in erwtensoep of andere stevige soepen of gewoon op de boterham.

Bereiding; ongeveer een kwartier in heet, niet kokend, water laten staan, verpakking verwijderen en de rookworst is klaar om te eten. De rookworst is na onze bereiding 3 weken houdbaar in de koelkast en u kunt hem ook invriezen.