Onze ambachtelijke slager gaat ze weer voor u maken: onze unieke puur natuurlijke Hereford Rookworsten!
Vorig jaar waren ze een groot succes.
Onze Hereford-rookworst bestaat uit puur Hereford gehakt met puur natuurlijke kruiden en wordt gemaakt door onze ambachtelijke slager: een unieke rookworst zonder kunstmatige stoffen.
We hebben de rookworst in de koeling op voorraad, dus u kunt hem op vrijdag en zaterdag komen halen in onze winkel.
Dit zijn de kruiden in de rookworst:
- basilicum
- anijs
- fenegriek
- kruidnagel
- laurier
- lavas wortel
- majoraan
- nootmuskaat
- piment
- tijm
- spaanse peper
- zeezout
Heerlijk in stamppotten, in erwtensoep of andere stevige soepen of gewoon op de boterham.
Bereiding; ongeveer een kwartier in heet, niet kokend, water laten staan, verpakking verwijderen en de rookworst is klaar om te eten. De rookworst is na onze bereiding 3 weken houdbaar in de koelkast en u kunt hem ook invriezen.