Beschrijving
Onze Hereford-rookworst bestaat uit Hereford gehakt met puur natuurlijke kruiden en wordt gemaakt door onze ambachtelijke slager. Je krijgt dus een unieke rookworst zonder kunstmatige stoffen. De rookworst is vanaf de productiedatum drie weken houdbaar in de koelkast. De rookworst wordt binnen drie weken na de productiedatum uit de koeling geleverd, daarna uit de vriezer.
Dit zijn de kruiden in de rookworst:
- basilicum
- anijs
- fenegriek
- kruidnagel
- laurier
- lavaswortel
- majoraan
- nootmuskaat
- piment
- tijm
- spaanse peper
- zeezout
Heerlijk in stamppotten, in erwtensoep of andere stevige soepen of gewoon op de boterham.
Bereiding: ongeveer een kwartier in heet, niet kokend, water laten staan. Daarna alleen nog de verpakking verwijderen en de rookworst is klaar om te eten. De rookworst is na bereiding door de slager 3 weken houdbaar in de koelkast. Je kunt de rookworst ook invriezen.



