Categorie archief: Nieuws

Vers vlees: op vrijdag 6 en zaterdag 7 maart / vrijdag 27 en zaterdag 28 maart

Op DV vrijdag 6 en zaterdag 7 maart en op vrijdag 27 en zaterdag 28 maart kunnen we u weer vers vlees leveren, u kunt dit in onze webshop bestellen per portie vlees of per pakket van 5, 10 of 20 kg. Als u er vragen over hebt, bel ons gerust op: 0113-613341 of stuur een mailtje naar info @ dekokherefords punt nl.

Op elke vrijdag van 15 – 18 uur en op zaterdag van 9:30 – 12 uur bent u van harte welkom voor vlees per porties uit onze diepvries. We hebben weer bijna alle soorten in voorraad.

Nieuw: Ambachtelijke Hereford rookworst.

We hebben een uniek product in onze winkel: de  Hereford Rookworst. 

Onze Hereford-rookworst bestaat uit puur Hereford gehakt met puur natuurlijke kruiden en wordt gemaakt door onze ambachtelijke slager, een unieke rookworst zonder kunstmatige stoffen.

We hebben de rookworst in de koeling op voorraad, dus u kunt hem op vrijdag en zaterdag komen halen in onze winkel.

Dit zijn de kruiden in de rookworst:

  • basilicum
  • anijs
  • fenegriek
  • kruidnagel
  • laurier
  • lavas wortel
  • majoraan
  • nootmuskaat
  • piment
  • tijm
  • spaanse peper
  • zeezout

Heerlijk in stamppotten, in erwtensoep of andere stevige soepen of gewoon op de boterham.

Bereiding; ongeveer een kwartier in heet, niet kokend, water laten staan, verpakking verwijderen en de rookworst is klaar om te eten. De rookworst is na onze bereiding 3 weken houdbaar in de koelkast en u kunt hem ook invriezen.

 

Winter op de Middelplaten

De moederdieren met de kalfjes blijven de gehele winter grazen op de Middelplaten bij het Veerse Meer, een gebied van ongeveer 120 ha. Er lopen momenteel 25 moederdieren en 8 kalfjes die in het najaar geboren zijn, waaronder een tweeling. Ze doen het goed!  De kalfjes mogen 7 tot 8 maanden bij hun moeder drinken, en als ze niet aan het drinken zijn, zie je de kalfjes vaak bij elkaar.

Vers vlees in 2020: vrijdag 7 februari/ zaterdag 8 februari en vrijdag 6/ zaterdag 7 maart.

Op DV  vrijdag 7 februari/ zaterdag 8 februari en op vrijdag 6 maart/ zaterdag 7 maart kunnen we u weer vleespakketten en vers vlees per portie leveren.

Vanaf 17 januari hebben we weer voldoende van alle soorten in voorraad, komt u gerust eens een kijkje nemen, in onze winkel en in de stal! Dan ziet u waar ons vlees vandaan komt!

Vers vlees op vrijdag 13/ zaterdag 14 december 2019 en op vrijdag 17/ zaterdag 18 januari 2020.

U kunt op DV vrijdag 13 en zaterdag 14 december weer vers vlees bij ons kopen. U kunt het tevoren bestellen in onze webwinkel ( op pagina bestellen op deze site) maar u kunt ook gewoon langskomen. De andere vrijdagen (van 15 – 18 uur) en zaterdagen (van 9:30 tot 12 uur) hebben we vlees voor u uit de diepvries in onze winkel! U bent van harte welkom!

Vers vlees op donderdag 24 / vrijdag 25 oktober en vrijdag 22 / zaterdag 23 november

Op DV donderdag 24 en vrijdag 25 oktober kunnen we u weer vers vlees leveren. De keer daarna dat we vers vlees leveren is op vrijdag 22 en zaterdag 23 november. U kunt voor die data bestellen op onze website of bellen of gewoon langskomen.

We hebben ook weer voldoende voorraad van alle soorten in onze diepvries. Daarvoor kunt u elke vrijdag van 15 – 18 uur en elke zaterdag van 9:30 – 12 uur langskomen!

 

Op vrijdag 16 augustus en zaterdag 17 augustus vers vlees en op vrijdag 6 en zaterdag 7 september.

We kunnen u op DV vrijdag 16 augustus en op zaterdag 17 augustus weer vers vlees leveren! Omdat er zoveel vlees verkocht is in de vakantie-periode hebben we de levering van vers vlees 2 weken eerder kunnen zetten, dus op 16 augustus in plaats van op 30 augustus.

De volgende keer dat we vers vlees leveren is DV vrijdag 6 en zaterdag 7 september.